MagunkrólKapcsolatfelvétel

Mi történt ma?  

 Friss hírek

 Elek István tanácsadó úr példásan jóhiszemű és toleráns Lovas Istvánnal, akiről feltételezi, hogy nem akart antiszemita módon megnyilvánulni, csak épp véletlenül mégis úgy "sikerült". Sajnos, nem mér azonos mércével.
Minimum ugyanennyi jóindulatot és megbecsülést adhatna R. Székely Juliannának - ám ővele merő előítélet alapján, fröcsögő indulattal foglalkozik.
Ha azt kérdezi
Elek  úr, milyen alapon meri Csoóri úr mondatait minősíteni R. Székely Julianna, aki - szerinte - nem mondhat a magáénak semmiféle szellemi értéket, hadd kérdezzem meg én is, hogy ugyan milyen alapon minősíti R. Székely Juliannát Elek István, aki politológiai - rendre túlméretezett, másokat kioktató, lekezelő, roppant unalmas - fejtegetéseken kívül nem mondhat magáénak semmiféle, valóban értéket jelentő művet? Honnan a bátorság ehhez a magas lóról való kioktatósdihoz? Kicsoda Elek , hogy minden ügyben a kétely legcsekélyebb árnyalata nélkül nyilatkoztat ki, mintha maga az Atyaúristen szólalna meg az ő szájával? Fel sem ötlik benne, hogy tévedhet, hogy másnak is lehet igaza, hogy rajta-rajtakapja őt párt- és véleménycserén az, aki 1990 óta olvas újságot? Miféle demokrata az, akinek a mások véleménye csak arra való, hogy Legfensőbb Ítélőszékké tolja fel magát?

folytatás

május 27. 11.21

 A politikahír3.

Kéri László - és fóruma itt !!! 

Az új kormány médiapolitikai lépései és tisztségviselőinek e tárgykörben elhangzott nyilatkozatai azt jelzik, hogy a jobbközép koalíció határozottan szakítani kíván elődeinek politikájával. Amely a rossz lelkiismeretű avagy lelkiismeretlen beavatkozások, nyomásgyakorlás, manipulálás politikáját folytatta. Ezt a változást csak pártolni lehet. Az új kormány helyesen jár el, ha médiapolitikája őszinte, nyílt és egyértelmű. Ha egyenesen meghirdeti, aminek a megvalósítását a közjó érdekében szükségesnek látja, és azt viszi véghez, amit meghirdetett. Először is, jó lelkiismeret lesz a jutalma. Másrészt a világos beszéd és a magukért szavatoló tettek új támogatókat vonzhatnak hozzá. Harmadrészt ellenfelei előtt is félreérthetetlen lesz, hogy mire számíthatnak tőle. Miben nem fog engedni, és hol nyílik tér a kompromisszumokra.” Elek István, a miniszterelnök média-tanácsadója írta e szép mondatokat még 98 karácsonya előtt.

folytatás

május 24. 12.11

 A politikahír 1.

 Jön: Schlett István, Tölgyessy Péter, Lengyel László

folytatás

május 24. 10.11

 A politikahír 2.

 

folytatás

május 17. 10.11

 A politikahír1.

 

folytatás

május 10. 10.11

 A Politikahír

 folytatás

május 10. 12.11

 Friss:Politikahír

Friss:  

május 27. 10.41

Politikahír!

május 16. 09.41

 Politikahír!

május 13. 09.41

 Mai hír: Politikahír

folytatás

május 12.

május 10. 13.11

Click Here!