MagunkrólKapcsolatfelvétel

Mi történt ma?  

 Friss hírek

   Politikusok házai: Szekeres, Horn, Torgyán, Szabadi, Pokorni, Hack ,   Pintér D.    Juszt Gyárfás
Százmilliós házba költözött Pokorni
Hűvösvölgy villanegyedében vett ingatlant a Fidesz elnökjelöltje Szakértők szerint a százmillió forintot is meghaladhatja annak a családi háznak a piaci értéke, amelyet tavalyelőtt vásárolt Pokorni Zoltán, oktatási miniszter. A II. kerületi villanegyedben fekvő építményhez, amely Pokorni vagyonbevallása szerint 135 négyzetméteres, kert és játszótér is tartozik. A Fidesz elnöki székének várományosa legújabb vagyonnyilatkozata szerint vásárlás útján jutott új otthonához, az azonban sem a régi, sem az új dokumentumokból nem derül ki, miből volt erre pénze a politikusnak. 
folytatás

május 27. 11.21

 A politikahír3.

 Jogszabály szerinti új, teljes egészében nyilvános vagyonnyilatkozatát, 
melyben természetesen szerepel az új ingatlan is. Szabadi Béla 
hangsúlyozta, a vagyonnyilatkozata alapján követhető lesz az is, milyen 
forrásból fedezték a ház vásárlását. A kőbányai lakást eladták, emelett 
hitelt is felvett, emiatt a máriaremetei épületet jelzálog terheli. A házat 
negyvenmillió forintért vásárolta. A politikai államtitkári tisztséghez 
járó szolgálati lakásra ugyanis a bérleti szerződés szerint május 15-én 
megszűnik a jogosultsága. 
Vagyonnyilatkozatok az Indexen - http://index.hu/politika/vagyon/ 

folytatás

május 24. 12.11

 A politikahír 1.

 Aha. A Demokrata és a tényfeltáró újságírás. A tények: 1. "Egy páratlanul impozáns palota található Budapest II. kerületében az Ali utca 17. szám alatt." 2. "Az első adásvételi szerződés szerint, amely 1995 június 30-án kelt, az 15433/21/A/1. hrsz.-ú, földszint 1. szám alatt található 46 négyzetméteres öröklakást vették meg, a rá eső 188/1000-ed tulajdoni hányaddal, mégpedig 2,5 millió forintért." 
3"A palota nagyságáról azért nincsen pontos információnk, mert a földhivatal nem tud róla, a II. kerületi önkormányzatnak pedig nincsen jogosítványa ezt az építési engedélyben szereplő adatot megosztani kívülállókkal."
Ezek a Demokrata által közölt hitelesíthető tények, a többi az újságíró véleménye, hallomás, forrás nélkül közölt információ. Ha megnézzük, ezen tények között nincs egy sem, amelyik azt bizonyítaná, hogy a csigatévés Pintér Dezsőnek van egy kacsalábon forgó palotája az Ali utcában. Ehelyett: 4. "Hivatalosan tehát csak azt lehet tudni, hogy az adott helyrajzi szám alatt egy 2712 négyzetméteres ingatlan található, amely a Pintér házaspáré." Csak szólnék, hogy a nagy-budapesti telefonkönyvben mintegy 1200 Pintér szerepel. Viszont tagadhatatlan, hogy a csigatévé elnökét Pintér Dezsőnek hívják. :) Ebből még nem következik, hogy Pintér Dezső nem vett és épített egy kisebb kastélyt HornKuncze alatt illegálisan megszerzett jövedelemből. Csak annyi, hogy a Demokratának fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a tényfeltáró újságírás és a bulvár között. Ez a cikk egy nagy rakás lószar. Tessék folytatni, és csinálni belőle valami tisztességes anyagot, ami mögött érdemi kutatómunka áll, és nem szerkesztőségi pletykák. Addig nincs miről vitatkoznunk.

folytatás

május 24. 10.11

 A politikahír 2.

 

folytatás

május 17. 10.11

 A politikahír1.

 

folytatás

május 10. 10.11

 A Politikahír

 folytatás

május 10. 12.11

 Friss:Politikahír

Friss:  

május 27. 10.41

Politikahír!

május 16. 09.41

 Politikahír!

május 13. 09.41

 Mai hír: Politikahír

folytatás

május 12.

május 10. 13.11

Click Here!