MagunkrólKapcsolatfelvétel

Mi történt ma?  

 Friss hírek

 Küzdősportok : A karate napjainkban világszerte nagy népszerűségnek örvend. Gyakran találkozunk vele könyvekben, filmekben és a televízióban. Aligha van valaki, aki még ne látott volna tégla vagy deszkatörési bemutatót, vagy olyan esetet, amikor egyetlen ember puszta kézzel győz le fegyveres támadót.

folytatás

március 2. 11.21

 Küzdő hírek 3.

 Ojama

folytatás

december 24. 12.11

Karate hírek 1.

A karate azonban ennél sokkal többet jelent. Egy évezred alatt fejlődött ki nemcsak a fegyvertelen harc egyik formájává, hanem a test megfegyelmezésének módszerévé is, a szellem tökéleteítésének érdekében. Így a test és a szellem egysége valósítható meg. Ha ez túl elvontnak hangzik használhatunk könnyeben érthető kifejezéseket.A testi erőnlét fenntartásán, a gyorsaság, a szívósság és összeszedettségen kívül a karate fokozza az éberséget és öntudatot. Fejleszti az önbizalmat, de nem önteltségre vagy vakmerőségre tanít, hanem arra, hogy képesek legyünk összhangot teremteni és fenntartani a bennünket körülvevő világgal. Ez az önbizalom alapozza meg nyugalmunkat és a belső békét.folytatás

december 24. 10.11

 Karate hírek 2.

Nemzetközi Kyokushin Szervezet (IKO)

Europai Kyokushin Szervezet (EKO)

Ausztráliai Kyokushin Honlap

folytatás

december 17. 10.11

 karate hírek  1.

Ez az igazi karate, a karate, amit hosszú évekkel később is űzhetünk, még azután is, hogy már többé nem tudunk téglákat törni. Valahol azonban mindent el kell kezdeni, és a nagy dolgokat nem lehet pár nap alatt elvégezni. A karate kezdeteit fizikai formagyakorlatok jelentik: az ütések, a rúgások és a hárítások. Ezek azok a technikák, melyek képessé teszik a felkészült karatést, hogy lehetetlennek tűnő, bravúros tetteket hajtson végre.

folytatás

december 10. 10.11

 Mp3 hírek

A karatézni tanulók közül nem mindenki ér el sikereket, de aki képes elsajátítani a technikákat, biztosan nem fog közéjük tartozni. Aki türelemmel és kitartással dolgozik, biztos lehet abban, hogy sikereket ér el. Legyünk azonban óvatosak és mindíg tartsuk szem előtt azt, hogy a karate olyan küzdő sport, ami képessé tesz arra, hogy akár pusztító erejű ütést mérjünk ellenfelünkre. A helytelenül, vagy kellő körültekintés nélkül alkalmazott technika komoly sérülést okozhat másoknak és saját magunknak is.

 folytatás

október 10. 12.11

 Friss:Hogyan tovább?

Friss: 01/08/11:41   

01/05/11:41 : 

január 08. 10.41

 Mp3 hírek

 

 

január 03. 09.41

 Karate hírek
 A

október 13. 09.41

 Mai hír: Karate

folytatás

október 12.

 

december 22. 13.11

Click Here!