MagunkrólKapcsolatfelvétel

Mi történt ma?  

 Friss hírek

 Lágyabb ívek és tömzsibb felépítésû karosszéria - kívülrõl nem sok minden változik. Belül az eddiginél tágasabb, és sokféleképpen variálható hátsórésszel rendelkezik az új Hummer H2.

A Hummer valami más. Eredetileg az amerikai hadsereg számára fejlesztették ki, így a lassan tíz éve készülõ civil változat nem igazán alkalmas a hétköznapi használatra. Hatalmas szélessége a városi közlekedést, szûk utastere pedig a kényelmes haladást nehezíti meg. Mindezek ellenére az Öböl-háború óta az amerikaiak nagy része birtokolni szeretné az autót, de aztán a racionalitás kerekedik felül. Jelenleg évente mindössze 1000 civil Hummert értékesítenek világszerte.

folytatás

május 27. 11.21

 A autóhír3.

 Audi A4 AvantAz új A4 Avant dinamikus és elegáns megjelenésével, nagyobb utas- és csomagterével a sikeres elődnél is nagyobb babérokra pályázik. A kizárólag 130 lóerőnél nagyobb benzines és dízel motorokkal kapható autó nálunk előreláthatólag novembertől lesz megvásárolható.

folytatás

május 24. 12.11

 A autóhír 1.

 Az M-Mercedes több mint négy éve tartó piaci árusítása alatt 300 ezer vásárló döntött a csillagos márka terepjárója mellett. Az eltelt idő viszont magában hordozza az újabb formák, új irányzatok megjelenését. A mostani és egyáltalán az összes facelift a korábbi modelleket próbálja ezekhez az új trendekhez igazítani. Mi is változott az M-osztályon?

Kívülről szembetűnő változásokon az első és hátsó lökhárítók estek át, amelyek most sportosabb, dinamikusabb külsőt kölcsönöznek a terep-Merciknek. A külső tükrök finomabb vonalakkal kanyarítottak és a C-osztályhoz hasonlóan egy integrált irányjelző lámpát is magukban foglalnak. Az első fényszórók búrái a mai irányzathoz igazodva átlátszóak, bepillantást engedve így az M-osztály világítótesteinek kialakításába.

folytatás

május 24. 10.11

 A autóhír 2.

 

folytatás

május 17. 10.11

 A autóhír1.

 

folytatás

május 10. 10.11

 A autóhír

 folytatás

május 10. 12.11

 Friss:autóhír

Friss:  

május 27. 10.41

autóhír!

május 16. 09.41

 autóhír!

május 13. 09.41

 Mai hír: autóhír

folytatás

május 12.

május 10. 13.11

Click Here!