MagunkrólKapcsolatfelvétel

Elindultunk  
Hírek, cikkek
Mi történt ma?
Mi várható?
Friss a fórumról
Multifórum
Grafikonok
Friss elemzések
Archívum
Pletyka és más
Cikkek, riportok
A legjobb linkek
Segédeszközök
Deviza váltás
Árfolyamkereső
Számítógépes tippek
Guruló tippei
Egyéb
Kezdje velünk a napot!
Felvétel a kedvencek közé
Site map
Partnereink

 Megindult a Tőzsdehír!

Megindul a tözsdehír! Eddig is létezett ezen a cimen, így sokan azt hihették, hogy ez a végleges, amikor beírták ezt a címet a www.somlo.net jelentkezett. Mostantól egy másik grafikai felület, de az eddig jól bevált tartalmi elemeket megtartjuk. Viszont a szigorúan tözsdei jellegü cikkek a www.tozsdehir.hu oldalon fognak szerepelni. Miért vált ez szükségessé? Egyrészt mert publicitásunk , a látogatók számának rendkivül dinamikus növekedése szükségessé tette, hogy témakörünkhöz jobban kapcsolható nevet válasszunk, másrészt a folyósított információk megnövekedett mennyisége több helyet igényel és könnyebb áttekinthetöséget. A legnagyobb érdeklödésre számot tartó fórum így még több úton lesz elérhető. Azt szeretnénk ha ez a lap a mértékadó szakmai fórumok közé kerülne és nem célunk a profit orientált versenyben részt venni. Célunk, hogy ne egy "Mit mond a bróker ..." jellegü információt továbbítsunk az olvasó felé, hanem egy testközeli, mindenki számára hasznosíthatót. minden szinten, a kezdö kisbefektetötől a dörzsölt alapkezelöig. A www.somlo.net utolsó néhány hónapi müködése már elökészület volt a www.tozsdehir.hu beindulásához. Az alapítón kivül, már lehetöséget kapott véleménye kifejtésére a dörzsölt spekuláns, a számító alapkezelö, vezető brókercégek alkalmazottai, kisbefektetők, közgazdászok, bankárok, mindenki aki valamilyen szinten érintett volt ennek a tökepiacnak a müködésében. Azt szeretnénk, ha követöi akadnának azoknak a nagy "öregeknek" akik az interneten magyarázták a tözsdét és megvitatták a széles olvasóközönséggel, hogy mikor mit érdemes csinálni, hogy pénzt keressenek és ne veszítsenek. 

Már hosszú a sor: Kiszely Laci, Vakmajom, Shortkirály, Toy, Altmann, Wolf, Quantó, Adok-Veszek, (ha kicsit visszás megítélésüek is vannak, öket is említsük) Bróker2, Döme, Dkattila, C azután Rod, G@G, Sasa , Krz, Gross és még sokan mások, mindenkinek nyitott a pálya lehet követni!

Indulásként a legfrissebb hírek és kommentárok mellett több új elemzést és cikket is olvashatnak kedves olvasóink. Folytatódik Wolf sorozata a trendforduló 4. rész, Adok-Veszek új oldaláról mutatkozik be a cégek fundamentumai körül, árbevétel, profit kutakodik és elgondolkodik, hogy melyik jöhetne tözsdére.

Új sorozat jelentkezik: a kisbefektetö 1. része, ahol szerzőnk (név és cím a szerkesztőségben) gazdag tapasztalatairól ír, ez feltehetöen a tipikus eset, amikor a múltból szerezhetünk tapasztalatokat a jövöre vonatkozólag. Továbbá az egyik legjobb tözsdei újságíró, neves lapunk tollnoka, küldött egy cikket szerkesztőségünknek, amiben a vegyipari hódításról elmélkedik.

Továbbá egy javaslatunk marad : a mai hír a Tözsdehir kattanjon rá!

Tözsdehir szerkesztöség

október 9. 09.41

Click Here!